HITTEGODS

Vi plikter å levere alt til Politiets Hittegodskontor. Vi anbefaler derfor at du primært kontakter Follo politidistrikt (tlf 64851600) for å etterlyse mistet gjenstand. Finner vi en gjenstand med kontaktinformasjon vil vi kontakte deg direkte og uten særlig opphold. Har du kjørt med oss og glemt igjen noe eller mistet noe? Fyll inn dette skjema.

Dette skjema oversendes til sentralen som starter arbeidet med å spore og hjelpe til. Hvis våre sjåfører finner noe i sin bil, sender de en teksmelding til sentralen om hva som er funnet. Vi sjekker etter hver tur, men ting kan ligge under setet etc. Av erfaring ser vi at småting som hansker, vesker, skjerf etc kan bli oppevart i “drosjebua” før det leveres til Politiets nærmeste hittegodskontor. Saker med stor verdi som lommebøker, pc, iPad, mobiler etc vil bli levert så snart Politiets hittegodskontor åpner.

 

HITTEGODS
Sending
Follo Taxi Oslo

Returtaxi med fast pris

Follo Taxi tilbyr returtaxi for opptil 4 passasjerer fra Oslo innenfor Ring 2 til Follo til rabattert fast pris. Det er også mulig å få samme pris fra Follo til Oslo S som forhåndsbestilt tur minst 5 timer i forveien. Vi kjører Taxi i Kolbotn, Drøbak, Nesodden, Vestby, Ski og resten av Follo!

Follo Taxi - Ski og Drøbak

Tilbakemeldinger

Ris og Ros. Vi gjør vårt beste for å forbedre oss slik at våre kunder blir fornøyde. Vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger. Vi mottar telefoner på både femsifret og åttesifret nummer

Follo Taxi Kolbotn

Bli Sjåfør

Follo Taxi har stadig bruk for nye taxisjåfører, både heltid og deltid. Interessert i å jobbe for Follo Taxi?